©KAMERICH & BUDWILOWITZ -EYES2

Over ons

Thomas, Sacha en Jos is een collectief van acteurs/theatermakers: Thomas van Ouwerkerk, Sacha Muller en Jos Nargy.

 

Wat begon als een gelegenheidstrio onder de vleugels van Theater aan het Spui en is uitgegroeid tot een collectief met serieuze toekomstplannen. 

Wij maken volwassen voorstellingen met een jeugdige blik en jeugdvoorstellingen die zeer geschikt zijn voor volwassenen.
Ons werk is beeldend en talig met een transparante speelstijl en jongensachtige energie.

Lief zonder zoetsappig te zijn en tegelijkertijd stoer en slim.

©HOF-FOTOGRAAF

Wie

 • Thomas van Ouwerkerk (1988) studeerde in 2011 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

   

  Naast ‘Thomas, Sacha en Jos’ heeft hij zich gespecialiseerd in fysiek spel en is hij ook te zien geweest in fysieke theater-gezelschappen. Zo speelde hij bij ‘Jakop Ahlbom Compagnie’ in de voorstelling Een leven een gebruiksaanwijzing (2013) en is nog steeds te zien in de voorstelling Horror die in 2014 is gemaakt.

  In 2015 speelde hij bij Abattoir Fermee in de reprise van Monkey.
  Afgelopen jaar was hij te zien in de voorstelling A room with a view van Theatre Hotel Courage.


  Momenteel (sinds juni 2016) speelt hij ook in de voorstelling Teatro Delusio van het internationale maskergezelschap Familie Flöz en tourt daarmee in het buitenland.


  Thomas heeft in 2015 met Horror en 2017 met Teatro Delusio op het ‘London Internationale Mime Festival’ gespeeld.

 • Sacha Muller (1983) studeerde in 2007 af als acteur/theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU).

   

  Direct na zijn studie tourde hij met zijn voorstelling Gasten bij Toneelschap Beumer & Drost, die een Zilveren Krekel voor beste voorstelling ontving. Bij dit gezelschap maakte en speelde hij ook: Drempelen (2009), Malienkolder (2009) en Warenhuis (2014,  nomatie voor de Zapp jeugdtheaterprijs).

  Sinds 2016 speelt Sacha in de voorstelling Aaipet van Bonte Hond, die nog steeds te zien is. In 2018/2019 is hij, samen met Maurits van den Berg en Lisa Groothof, bij ditzelfde gezelschap de voorstelling Legends te zien geweest.

   

  Afgelopen jaar speelde Sacha in Back to Oz van Het Filiaal Theatermakers.

  Hiernaast is hij ook artistiek kernlid en speler bij het internationale gezelschap Theatre Hotel Courage.

 • Jos Nargy (1988) studeerde in 2011 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

  Daar maakte hij al meerdere eigen voorstellingen. Na zijn opleiding was hij nauw betrokken bij diverse projecten van schrijverscollectief De Kosmonaut. Hij werkte samen met Sytze Schalk (As en Revolutie).  Met Tommy Ventevogel maakte hij onder andere de no-knuffelrockshow:  Gilminder.

  Ook maakte hij in Zaal3 de solo De Schok van de Val, naar aanleiding van het gelijknamige boek van Nathan Filer, geregisseerd door Nik van den Berg.


  In 2016 startte hij met Joep Hendrikx De Poezieboys, waarmee zij poëzie weer hip willen maken. Zij maakten de voorstellingen GINSBERG (2016), BRODSKY (2017), VINKENOOG (2018), SELKICKER (2019).

  November 2018 won Jos de Piketkunstprijs in de categorie Toneel.

 © 2018, 2019, 2020 door Thomas, Sacha en Jos